Cuvânt înainte

Din ce în ce mai puţine scrieri cu poveşti adevărate se adresează copiilor şi tot mai puţini scriitori îşi apleacă fruntea către lumea mirifică a poveştilor din care toţi ne-am înfruptat cu nesaţ în primii ani de viaţă. Dacă pentru unii creatori de poveşti inspiraţia o reprezintă propria lor copilărie, pentru alţii – şi aici o includ şi pe Georgeta Heimerl – , inspiraţia are o conotaţie divină datorată experienţelor la limita morţii trăite de autoarea acestui volum de poveşti pentru copii.

Rezultat al unei relaţii transpersonale între Sine şi universul necognoscibil şi intangibil, povestirile create de Georgeta Heimerl sunt o oază de înţelepciuni şi învăţături pentru cititorii a căror vârstă este asimilată cu cea a îngerilor, pură, inocentă şi nevinovată. Din călătoriile imaginare (sau nu) ale scriitoarei în astral ni se aduc mesaje de iubire, de dragoste, de bunătate şi recunoştinţă care presărate în dialoguri frumos ticluite, dau naştere unor adevărate îndemnuri la meditaţie, care au darul de a schimba şi forma comportamente şi atitudini,  ca un liant pentru dezvoltarea armonioasă a personalităţii încă din fragedă copilărie.

Citind această carte veţi fi foarte impresionaţi şi binecuvântaţi de ceea ce veţi descoperi aici şi veţi ajunge la un punct de cotitură prin zecile de întrebări pe care vi le puneţi în viaţa voastră şi la care veţi găsi răspunsul la finalul fiecărei poveşti. Aici se află nu numai descrierea unor fapte, dar şi o filosofie izbitoare a spiritualităţii practice pe care o veţi descoperi cu un entuziasm pe care îl veţi împărtăşi cu iubire şi înţelepciune şi altora.

Adeptul ideii de a judeca pomul după roade, analiza acestei cărţi de poveşti o fac din punctul de vedere al modului în care descopăr informaţii valoroase pe care fiecare dintre noi, de la copii la vârstnici le putem folosi şi pe care le putem transmite mai departe. Autoarea, Georgeta Heimerl, tot ce a simţit prin trăirile sale ca un clarvăzător al nevoii de iubire, bunătate, dăruire etc. a transpus remarcabil în paginile acestei cărţi pe care vă invit să o lecturaţi ca şi mine, iar închizând paginile ei după ce aţi citit-o, să aveţi revelaţia copilăriei din voi pe care să o regăsiţi ca pe o comoară ascunsă şi pe care să o preţuiţi la adevărata ei valoare.

Psiholog

Ilie Marinescu

4 Responses la “Cuvânt înainte”

 1. Andrei Chirea spune:

  Sunt foarte impresionat de povestile publicate pe acest site. Adevarate porti catre rai.

 2. vali spune:

  La inceput a fost cuvantul si cuvantul era Dumnezeu care a zis:sa fie lumina… Aceasta este povestea vietii, aceasta e viata din povesti pe care o traim cu adevarat.Viata este o poveste careia-i dam forma, miros, gust si o umplem de iubire atat cat traim si traim atat cat iubim. Aceste povesti ne fac sa traim cu iubire sa iubim cu traire pentru a deveni nemurire. Multumim lui Dumnezeu si multumim celei ce s-a inaltat pentru a ne culege aceste aceste fructe ale vietii eterne.

 3. Silvia spune:

  Daca aceste minunate povesti ar putea fi mediatizate, sau transpuse in desene animate, ar contrabalansa efectul nociv ce il au desenele animate moderne asupra copiilor, si cu siguranta, alta, in sensul pozitiv, ar fi atitudinea si comportamentul copiilor atat in familie cat si in societate..Multe fapte bune pe care le vor infaptui copiii care vor citi aceste povesti i se vor datora Georgetei Heimerl pe care Dumnezeu a binecuvantat-o cu acest har.

 4. georgeta acs spune:

  draga geta.ne bucuram ca v/am cunoscut,datorita dragilor soti iovu.nimic nu e intamplator…va imbratisam.pe curand. geta si ionica.

Lasă un răspuns