Oameni, vorbe, fapte

Oameni, vorbe, fapte

 S-a incheiat prima etapa a turneului initiat de maestrul Gheorghe Iovu, cu ocazia lansarii noului album “Fiii Luminii”.

Sufletele noastre pleaca acum ca dar de multumire catre toti cei care au fost prezenti la spectacolele noastre, catre toti cei care organizat evenimentele, care cu gandul, vorba si fapta au facut ca aceste spectacole sa se finalizeze spre bucuria sutelor de oameni prezenti. Orasele vizitate au fost:  Arad, Bucuresti, Galati, Piatra Neamt, Iasi, Botosani, Brasov, Timisoara, Cluj, Oradea, Carei, Satu Mare.

Am trait momente unice, am descoperit oameni de mare valoare, am inteles din nou si din nou ce importanta este muzica, ce vraja aduce cuvintul. Am retrait din plin bucuria de a fi inima langa inima…suflet in sufletele celor din jurul nostru.

Multumim pentru toate aprecierile si sentimentele de iubire cu care ne-ati inconjurat. Multumim tuturor celor care au avut rabdarea de a sta ore si ore cu noi,  si a ne bucura astfel de prezenta lor.

Invitam pe cei care doresc sa ne scrie impresiile sufletelor lor – sa o faca pe adresa de email: povesteaTa@yahoo.com.  Ne dorim ca toate parerile, trairile, vindecarile , constientizarile etc. sa fie adunate intr-o carte care sa fie publicata spre folosul tuturor – sa aduca intelesuri, sanatate si bucurie.

Va multumim. Doamne ajuta!

4 Responses la “Oameni, vorbe, fapte”

 1. Flori spune:

  Este minunat ce reusiti sa faceti. Aveti multe de oferit si de adus bucurii. Am ascultat la radio cateva dintre povestile dvs. Poate mai postati si altele. Copiii mei va sunt recunoscatori pt ele. Nu este seara in care sa nu citim sau sa nu ascultam povesti. Imi doresc sa fiti valorificata pe masura potentialului dvs. Avem nevoie de povestile dvs. Simt ca lumea ar fi pt multi mai frumoasa…ascultandu-le.

  • Carmen spune:

   D-na Geta,
   sunteti o bucurie pt mine. V-am vazut de mai multe ori la Satu Mare. Va admir si va doresc ani multi alaturi de toate povestile pe care le daruiti lumii. Sunteti o valoare la fel ca maestrul Iovu. Dvs stiti sa-l puneti in valoare… sper ca si altii sa va puna si pe dvs in valoare. Ii ajutati pe oameni sa se descopere, sa se bucure de ceea ce sunt, asa cum suntem. Va mai asteptam pe la noi!

 2. Carmen spune:

  Sunteti o minune. Ma bucur ca v-am intalnit. Ferice de cei care va au in preajma.

 3. Eu am auzit prima data de maestrul Gheorghe Iovu de la fratele meu. In urma unui evniment tragic, fratele nostru mai mic la varsta de 36 de ani si-a pierdut viata pe trecerea de pietoni accidentat de o masina. S-a intamplat pe la sfarsitul anului 2011. Fratele meu mai mare i-a adus mamei mele cateva melodii de-ale maestrului pe un CD. Chiar daca si in ziua de azi mama inca il asteapta pe fratiorul meu plecat dintre noi sa-i deschida usa, aceste melodii pline de pace, sublime, diafane care-ti mangaie sufletul ii alina suferinta si o intaresc. Eu am avut o cadere emotionala in urma tragedie si timp de vreo sase luni n-am putut sa ma adun si n-am mai putut sa vad nimic pe pagina alba. Munca mea este o binecuvantare, desenez carti pentru copii. Va multumesc maestre Gheorhe Iovu, muzica transmisa de Dvs. ma echilibreaza, ma inalta, ma umple de pace si iubire. Tot timpul cand desenez ascult muzica maestrului care spre bucuria mea o regasesc alaturi si de alte minunate melodii pe site-ul http://www.frecventa-sufletului.ro
  Va multumesc ca existati maestre, va multumesc stimata doamna Geta Heimerl pentru povestile minunate pe care le scrieti.
  Cu drag,
  Catalin

Lasă un răspuns